dijous, 6 de setembre de 2018

Benvinguts al nostre Somni


EcoBenestar es una Associació sense ànim de lucre dedicada a organitzar Esdeveniments Solidaris per el canvi de Consciencia en la Salut, el Benestar i el Creixement personal. Amb interès creixent per la Salut Alternativa a nivell general, ens hem trobat amb el gran buit que hi ha en diferents ciutats de Catalunya en aquest àmbit. Organitzar un esdeveniment que cobreixi aquesta gran demanda social ha estat i és la nostra motivació.
Mestres, Sanadors, Canalitza-dors, Artesans, Terapeutes, Ecologistes i tots els professionals que treballem per aconseguir el Benestar dia a dia en les nostres vides i en les vides d'altres persones, volem compartir i donar a conèixer des del nostre Coneixement, Sentiment i Espiritualitat una altra Filosofia de Vida per aconseguir entre tots Un Mon Millor.

      Tenim el plaer i la il•lusió de presentar-vos EcoBenestar

La Fira-Mostra Solidària dedicada a Teràpies Alternatives, Medicina Integrativa, Artesania, Ecologia.

Fira-Mostra Solidaria amb la finalitat de donar a conèixer alternatives i formes diferents per viure i gaudir de la vida, organitzarem recollida d'aliments bàsics no peribles que aniran directament per al Banc d'aliments de la Ciutat on es celebri la Fira-Mostra, beneficiari i encarregat de fer-ho arribar a totes les persones de la Ciutat que ho necessiten 

   La propera Fira-Mostra Solidària EcoBenestar es celebra a

       

Pots venir a gaudir a la Fira-Mostra Solidaria EcoBenestar amb amics, família i no t'avorriràs, cada dia es faran diferents activitats totalment gratuïtes. Pots venir a fer ioga, a sentir un concert, a quedar-te a dinar (sa, i ecològic), a comprar, a gaudir d'un massatge, assistir a tallers, a fer tast de vins, a veure espectacles de dansa, a participar en ponències, a conèixer altres realitats, a aprendre, a fer degustacions, a conèixer gent interessant, a fer un te... I si véns amb els nens millor!! Tenim un munt de sorpreses i activitats per a ells.

Gaudeix d'uns dies diferents, plens de benestar, consciència, diversió i moltes sorpreses més…